Αρχική Η Εταιρεία ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Εταιρεία
Έχουμε την χαρά ,να σας αναγγείλουμε,  την επίσημη έναρξη λειτουργίας του νέου διαγνωστικού κέντρου, ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ.

Το κέντρο αποτελεί τον καρπό μιας πολύμηνης προσπάθειας ομάδας ανθρώπων που στόχο έχουν να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο χώρο της υγείας .
 
Σκοπός  μας εξαρχής ήταν η  δημιουργία και λειτουργία ενός νέου σύγχρονου  πρότυπου  διαγνωστικού κέντρου.

Ενός διαγνωστικού κέντρου, που θα βοηθήσει στην πρόληψη ασθενειών και στην έγκαιρη και ακριβή διάγνωση, προς το συμφέρον των συμπολιτών μας. Ενός διαγνωστικού κέντρου που θα συνεισφέρει σε απόλυτη συνεργασία με τους συναδέλφους μας κλινικούς ιατρούς, στο διαγνωστικό και θεραπευτικό τους έργο, παρέχοντας έγκυρες απεικονιστικές, και εργαστηριακές εξετάσεις  στους συμπολίτες μας. Ενός διαγνωστικού κέντρου, που θα βοηθήσει στην βελτίωση των ιατρικών υπηρεσιών στους κατοίκους του νησιού μας.
Τέλος, ενός διαγνωστικού κέντρου που δεν θα ανταγωνίζεται άλλα κέντρα ή το Δημόσιο, αλλά που θα τα συναγωνίζεται με ευγενή άμιλλα για την βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών.

Πιστεύουμε ότι στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, ζητούμενο είναι η σύγχρονη αντιμετώπιση των ασθενών, που σίγουρα θα γίνει καλύτερη με την αγαστή συνεργασία Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.

Επαναλαμβάνω εδώ ερχόμαστε ως συνεργάτες, συναγωνιστές στον χώρο της υγείας και όχι ως ανταγωνιστές.
 
Επιλέξαμε για την στέγαση του διαγνωστικού κέντρου Ασκληπιός ένα μοντέρνο και λειτουργικό κτίριο, με άνετη και εύκολη πρόσβαση, από τους κύριους οδικούς άξονες καθώς και άνετο υπόγειο παρκινγκ.

Τα εργαστήρια αναπτύσσονται σε περισσότερα από 500 τμ. σε ένα ευχάριστο χώρο.

Δεν φεισθήκαμε χρημάτων στον εξοπλισμό του κέντρου που είναι τελευταίας και υψηλής τεχνολογίας, τον οποίο χειρίζονται άριστα εκπαιδευμένοι ιατροί και προσωπικό.

Το άρτια εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας γενιάς οδηγούν σε πραγματική επανάσταση στην ιατρική απεικονιστική διάγνωση ιδιαίτερα στον τομέα της Μαγνητικής Τομογραφίας , Ψηφιακής Μαστογραφίας των Υπερήχων αλλά και στον Εργαστηριακό τομέα.
 
Το διαγνωστικό κέντρο είναι πλαισιωμένο από  Ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με εγγύηση των αποτελεσμάτων, χάρη στην συνεργασία ειδικών αναγνωρισμένων επιστημόνων στους επιμέρους τομείς, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Εκτός από τις καθημερινές εργασίες του κέντρου, ήδη, και εξαιτίας όλων των παραπάνω, άρτιου εξοπλισμού και προσωπικού υψηλής επιστημονικής γνώσης, το διαγνωστικό κέντρο Ασκληπιός  επελέγη από διεθνείς εταιρείες, ως ερευνητικό κέντρο αναφοράς για προγράμματα που σχετίζονται με μαγνητική τομογραφία και ιδιαίτερα  οστών, καρδιάς και αγγείων, μαστογραφίας και νεοπλασματικών διεργασιών.

Φίλες και φίλοι, συνάδελφοι το διαγνωστικό κέντρο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ δεσμεύεται όχι μόνο να παρέχει  ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά και να καταβάλει συνεχή προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών στο χώρο της υγείας, με γνώμονα το συμφέρον τον ασθενών και κριτήριο την ηθική.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που χρειάζεται τη βοήθεια και στήριξη όλων μας.
Σας ευχαριστούμε.
 

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή:
 08:00 - 21:00
Σάββατο:
 08:30 - 13:30
 (Μόνο Για Μικροβιολογικές Εξετάσεις)

Ραντεβού

Συνεργασία με ΕΟΠΥΥ

Newsletter

Τα Νέα Μας

Όνομα:

Email:

Συναντήστε Μας Στο Facebook


Google Translation

Εύκολο Parking!

Τώρα Είναι Ακόμα Πιο Εύκολο Να Κάνετε Τις Εξετάσεις Σας

Το Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός Βρίσκεται Στο Μέγαρο Χάνδαξ.

Σας Προσφέρει Δωρεάν Και Εύκολο Parking Στο Parking Του Μεγάρου,

Για Να Μπορέσετε Να Ολοκληρώσετε Τις Ιατρικές Σας Εξετάσεις Με Την Ησυχία Σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας


Μάχης Κρήτης 10 Μέγαρο Χάνδαξ

Ηράκλειο Κρήτης Τ.Κ. 71303

Τηλεφωνικό Κέντρο
2810 528 000
Φαξ: 2810 528 001
email: asklipios@asklipiosmedi.gr

Επικοινωνία